EARTH

Door Egbertha Prins, 2019

56cm x 40cm x 20cm

Deze sculptuur is gemaakt van klei en 2 x gestookt met verschillende glazuren. Het staat op een sokkel gemaakt van corten staal welke speciaal voor deze sculptuur is gemaakt. Als je het beeld buiten zet, gaat de sokkel roesten wat niet de kwaliteit van het staal aantast. Dit beeld kan zowel binnen als buiten neergezet worden.  

niet te koop

Techniek

Three-dimensional | Beelden | Keramiek

Tags

Rood Oranje Geel Aardetinten Groen Bruin Art Beeld Object Sokkel Klei Kunst Buiten Cadeau Binnen Sculptuur Keramiek Staal Corten Glazuur Roestig

Over Egbertha Prins

Ik maak beelden van steen (albast, serpentijn en speksteen) en keramieken beelden, vazen en schalen. Ik ben zowel abstract als figuratief bezig. Ik houd van variatie in mijn beelden/ sculpturen. Ik laat me vaak inspireren door de natuurlijke dingen om me heen. Ik zoek graag de grenzen op van de materialen waarmee ik werk. De sculpturen worden gestuurd door snelle improvisatorische handelingen waardoor een spontaan karakter ontstaat. Wilt u een beeld graag net even anders, dan probeer ik dit graag, vrijblijvend, voor u te maken. Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.