Een ritje door het Hogeland 1

Door Maaike Nijlunsing, 2018

50cm x 80cm

Dit schilderij geeft een ritje door het Groningse Hogeland op een mooie herfstdag weer. Als bijrijder kun je rustig om je heen kijken en genieten van de omgeving. Dit schilderij is daar een weergave van.

€450,00

Techniek

Tweedimensionaal | Schilderkunst | Acryl | Op doek

Tags

Schilderij Rood Landschap Groen Art Kunst Natuur Painting Green Lucht Boom Sky Zonnig Landscape Weg Tree Kunstwerk Groningen Nature Artwork Jaguar Motorkap Bonnet Roadtrip Sunnyday

Over Maaike Nijlunsing

Maaike Nijlunsing schildert veelal gebouwen, waar het verval haar intrede heeft gedaan. Ze heeft een grote voorliefde voor industrieel erfgoed en slooppanden. Oude fabrieken, maar ook leegstaande flatgebouwen of woonwijken in afwachting van afbraak. In de schilderijen staat gelaagdheid centraal, in samenhang met het zoeken naar de suggestie van diepte in het platte vlak van het canvas. Maaike studeerde in het jaar 2000 af aan de Academie Minerva in Groningen. Daarna specialiseerde zij zich in het schilderen aan de DAI in Enschede en studeerde filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Maaike woont en werkt in het Groningse Noordbroek.