IN GEDACHTE bij me..

Door Elly Van den Eertwegh, 2018

73cm x 29cm x 20cm

   Een uniek Herinnerings-Beeld ...om  een dierbare Herinnering te bewaren ...op een zelfgekozen plek, dicht in uw eigen leef/woonomgeving.    

€350,00

Techniek

Ruimtelijk | Beelden | Mixed Media

Expositie

Tags

Rood Groen Bruin Herinneringen Kracht Eenvoud Troost Kleur Keramiek Vergeten Verbondenheid Bewaren Nooit Precious Dichtbij Never Forget Remember Console/bakje

Over Elly Van den Eertwegh

Mijn Beeld-Urnen zijn uniek gemaakte keramische beelden, waarin de as kan worden bewaard van een dierbaar persoon , of dier. Al werkende en uit reakties van belangstellenden , ontstond het idee dat het eigenlijk Herinneringsbeelden zijn waar ook allerlei kleine tastbare herinneringen in kunnen worden bewaard. Niet iedereen vindt het fijn om de as van een geliefd persoon(dier) in hun direkte leefomgeving te bewaren.. En dat in mijn Herinneringsbeelden door hun vorm en maat, ook andere persoonlijke herinneringen bewaard kunnen worden (briefjes, sieraden,foto.s) Hoewel ik de Herinneringsbeelden een mooi plekje BINNENSHUIS gun, kunnen ze ook buiten geplaatst worden in een “BUITENHUISJE” waardoor ze bestand zijn tegen regen en wind.(zie foto.s)