Het Viaduct groeit 1.-digitale art-print

Door Hilly van Eerten, 2015

55cm x 70cm

moderne prent-kunst van de bouw van een viaduct over het Amsterdam-Rijnkanaal, ten Noord-oosten van Amsterdam; Nederlandse architectuur en bouw-activiteiten in digitale print art. De foto nam ik in de fase van de beton-stort met de bieoende constructie van de bekistingen * De digitale art-print is te koop: geprint op papier of op dibond, in iedere wenselijke afmeting (in verhouding 6 x 7) 

€375,00

Techniek

Tweedimensionaal | Grafiek | Digitaal

Expositie

GA Grafiekmap 2019

Tags

Modern Digitaal Dutch Architectuur Architecture Building Digital Netherlands Bouw Nederlands Viaduct Prent Concrete Art-print Prent-kunst

Over Hilly van Eerten

Art prints van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag. Moderne architectuur en bouwen in de stad - in moderne grafiek / prent! Ik maak digitale art-prints en mono-prints van de bouw en architectuur in de Nederlandse grote stad. Ze zijn gemaakt vanuit mijn eigen foto-materiaal en worden hoogwaardig geprint op speciaal papier. De nieuwbouw en de moderne architectuur van de Nederlandse grote stad spelen de hoofdrol in mijn recente digitale grafiek, samen met beelden uit de oude stad.