De afvalberg die maar niet slinkt!

Door Cas Pieksma, 2017

30cm x 40cm

Deze Garbage truck  blijft maar doorgaan en dat jaar na jaar. Het lijkt wel of de afvalberg steeds groter wordt. Je wordt er als ouder blij van als kinderen met duurzaam speelgoed spelen.

€25,00

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Digitaal bewerkt

Tags

Plastic Photography Kinderspeelgoed Afval Toys Truck Duurzaam Sustainable Garbage Waste Tonka Toyland Durable Wastemountain

Over Cas Pieksma

Ik ben geboren in 1962 en zo lang ik mij kan heugen ben ik altijd creatief bezig geweest met mijn handen. In mij vrije tijd ben ik beeldend kunstenaar. In de jaren ‘90 heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van pottenbakken en schilderen. Ik heb het uitproberen van nieuwe technieken en vooral het ontmoeten van andere creatievelingen ervaren als een verrijking. Destijds werkte ik in een betonfabriek en heb veel geëxperimenteerd met afval van staal en hout. Ik ben toen steeds meer gaan zien dat het gewoon een kwestie is van doen en ervaren wat de materialen in je handen doen en je laten leiden door intuïtie. Sinds 2013 ben ik weer begonnen met abstract schilderen op het linnendoek en met het bewerken van afval, alledaagse materialen en meer en meer fotografie.