My secret garden.

Door Ans Duin, 2017

80cm x 120cm x 3cm

My secret garden, een kleurrijk en sfeervol schilderij, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish. Al mijn doeken zijn geschilderd op linnen en van perfecte kwaliteit linnen. Afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen lijst, inclusief ophangsysteem. Gratis bezorging binnen Nederland. Momenteel expositie bij Tiny's Galerie te Lelystad. 

€1395,00

Techniek

Two-dimensional | Schilderkunst | Acryl | Op doek

Expositie

Tiny's Galerie te Lelystad.

Tags

Schilderij Wit Rood Oranje Geel Zwart Landschap Blauw Acryl Paars Groen Bloemen Kleurig Kleurrijk Natuur Lila Ophangsysteem Varnish Ansduin

Over Ans Duin

Als de kijker de tijd neemt om te kijken ziet hij of zij de verborgen bedoeling in het landschap en de positieve gedachte erachter waarvan Ans altijd uitgaat. Kunst is ook het loslaten, het accepteren van het leven in al zijn vormen, verdriet, rouw, vreugde, geboorte, ouderdom. Het schilderen is bij Ans minstens zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat; als zij schildert zoekt haar drang tot scheppen een uitweg en verwerkt zij de opgedane indrukken op het doek.