zonnig Frankrijk

Door Inge Hergarden, 2015

30cm x 50cm

Een impressie van een zonnig Frans landschap van mozaiek op een houten paneel met diepte. (het middelste gedeelte is verdiept t.o.v. de buitenrand) De golvende lijnen in het landschap zijn mijn inspiratie geweest.

€225,00

Techniek

Two-dimensional | Grafiek | Mozaiek

Tags

Schilderij Landschap Hout Art Kleurrijk Van Frankrijk Dutch Natuur Painting Holland Heuvels Noord Colorful Gogh Mozaiek Autodidact Alkmaar Mosaic Heerhugowaard Langedijk Broekerveiling

Over Inge Hergarden

Geboortejaar 1954. Autodidact en verdieping gezocht middels opleiding tekenen en schilderen (bij Crejat, Alkmaar) en cursus mozaiek ( bij Atelier 6 in Heerhugowaard) Van 2011 / 2017 lid van de werkgroep mozaiek bij Atelier 6. Kleur en lijnenspel zijn voor mij de belangrijkste componenten bij het maken van een mozaïek. Mijn werkstukken worden gekenmerkt door afwisseling in materiaal ( tegels, glas) vorm, grootte en structuur en ik beschilder ook zelf tegels. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, mens en dier. Afgedankte voorwerpen, zoals vazen, houten dieren en dienbladen krijgen door mij een “tweede leven” en worden veel kleurrijker dan hun oorspronkelijke uiterlijk. Een aantal van mijn werken zijn te koop in de kunstwinkel van de Kunstkerk in Heerhugowaard.