zonnig Frankrijk

Door Inge Hergarden, 2015

30cm x 50cm

Een impressie van een zonnig Frans landschap van mozaiek op een houten paneel met diepte. (het middelste gedeelte is verdiept t.o.v. de buitenrand) De golvende lijnen in het landschap zijn mijn inspiratie geweest.

€225,00

Techniek

Tweedimensionaal | Graphic | Mozaiek

Tags

Schilderij Landschap Hout Art Kleurrijk Van Frankrijk Dutch Natuur Painting Holland Heuvels Noord Colorful Gogh Mozaiek Autodidact Alkmaar Mosaic Heerhugowaard Langedijk Broekerveiling

Over Inge Hergarden

Mijn geboortejaar is 1954 en ik woon in Tuitjenhorn. Ik heb geen academische achtergrond op gebied van kunst, maar heb verdieping gezocht door te schilderen bij diverse schilders verenigingen. Ik heb een 4 jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd en bij Atelier 6 in Heerhugowaard lessen fijnschilderen van Loredana Ibelli gehad. Momenteel volg ik les in fijnschilderen bij Paul Jaarsma ( bij Ibis Atelier in Alkmaar). Bovendien ben ik lid van de schilderwerkgroep o.l.v. Sietse Wiersma bij Atelier 6. Het opbouwen van een schilderij in verschillende (transparante) lagen olieverf is een fascinerend proces. Je ziet het werk transformeren van een onderschildering in de tinten wit/bruin naar het eindproduct in een rijk kleurenpalet.