Langedijker gans (achterzijde)

Door Inge Hergarden, 2015

29cm x 18cm

Een gans van hout  met een nieuw uiterlijk van steen- en glas mozaiek. Is staand te gebruiken en aan zowel  voor- en achterkant voorzien van mozaiek.

€125,00

Techniek

Tweedimensionaal | Grafiek | Mozaiek

Tags

Hout Art Kleurrijk Beeld Dier Dutch Holland Gaudi Kleur Atelier Gans Animal Noord Colorful 6 Mozaiek Wood Creatief Autodidact Alkmaar Mosaic Goose Heerhugowaard Langedijk Crejat

Over Inge Hergarden

Geboortejaar 1954. Autodidact en verdieping gezocht middels opleiding tekenen en schilderen (bij Crejat, Alkmaar) en cursus mozaiek ( bij Atelier 6 in Heerhugowaard) Van 2011 / 2017 lid van de werkgroep mozaiek bij Atelier 6. Kleur en lijnenspel zijn voor mij de belangrijkste componenten bij het maken van een mozaïek. Mijn werkstukken worden gekenmerkt door afwisseling in materiaal ( tegels, glas) vorm, grootte en structuur en ik beschilder ook zelf tegels. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, mens en dier. Afgedankte voorwerpen, zoals vazen, houten dieren en dienbladen krijgen door mij een “tweede leven” en worden veel kleurrijker dan hun oorspronkelijke uiterlijk. Een aantal van mijn werken zijn te koop in de kunstwinkel van de Kunstkerk in Heerhugowaard.