Langedijker gans(2)

Door Inge Hergarden, 2012

30cm x 30cm

Een gans van hout  met een nieuw uiterlijk van steen- en glas mozaiek. Is staand te gebruiken en aan zowel  voor- en achterkant voorzien van mozaiek.

€135,00

Techniek

Tweedimensionaal | Grafiek | Mozaiek

Tags

Hout Art Kleurrijk Dutch Holland Gaudi Atelier Gans Noord Colorful 6 Mozaiek Wood Creatief Autodidact Alkmaar Mosaic Goose Heerhugowaard Langedijk Crejat Broekerveiling

Over Inge Hergarden

Mijn geboortejaar is 1954 en ik woon in Tuitjenhorn. Ik heb geen academische achtergrond op gebied van kunst, maar heb verdieping gezocht door te schilderen bij diverse schilders verenigingen. Ik heb een 4 jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd en bij Atelier 6 in Heerhugowaard lessen fijnschilderen van Loredana Ibelli gehad. Momenteel volg ik les in fijnschilderen bij Paul Jaarsma ( bij Ibis Atelier in Alkmaar). Bovendien ben ik lid van de schilderwerkgroep o.l.v. Sietse Wiersma bij Atelier 6. Het opbouwen van een schilderij in verschillende (transparante) lagen olieverf is een fascinerend proces. Je ziet het werk transformeren van een onderschildering in de tinten wit/bruin naar het eindproduct in een rijk kleurenpalet.