stadsgezicht

Door Inge Hergarden, 2011

36cm x 36cm

Een impressie van een stadsgezicht met brug, gemaakt op een houten dienblad. Is zowel staand als liggend te gebruiken. Tegelmozaiek met een glassteen. Dit werk is ook te koop in de winkel van "de Kunstkerk" in Heerhugowaard.

€135,00

Techniek

Tweedimensionaal | Grafiek | Mozaiek

Tags

Schilderij Hout Art Kleurrijk Dutch Painting Holland Atelier Stadsgezicht Brug Noord Colorful Bridge 6 Mozaiek Wood Creatief Dienblad Autodidact Alkmaar Mosaic Cityview Heerhugowaard Langedijk Crejat

Over Inge Hergarden

Mijn geboortejaar is 1954 en ik woon in Tuitjenhorn. Ik heb geen academische achtergrond op gebied van kunst, maar heb verdieping gezocht door te schilderen bij diverse schilders verenigingen. Ik heb een 4 jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd en bij Atelier 6 in Heerhugowaard lessen fijnschilderen van Loredana Ibelli gehad. Momenteel volg ik les in fijnschilderen bij Paul Jaarsma ( bij Ibis Atelier in Alkmaar). Bovendien ben ik lid van de schilderwerkgroep o.l.v. Sietse Wiersma bij Atelier 6. Het opbouwen van een schilderij in verschillende (transparante) lagen olieverf is een fascinerend proces. Je ziet het werk transformeren van een onderschildering in de tinten wit/bruin naar het eindproduct in een rijk kleurenpalet.