vis

Door Inge Hergarden, 2014

25cm x 25cm

Een kleurrijke vis gemozaiekt op een robuust houten blok dat stevig kan staan. de zijkanten zijn geschilderd en afgelakt. Tegels, glas en zelf beschilderde tegels op hout.

€90,00

Techniek

Two-dimensional | Grafiek | Mozaiek

Tags

Rood Art Vis Kleurrijk Dier Painting Red Holland Gaudi Fish Noord Colorful Mozaiek Creatief Autodidact Alkmaar Mosaic Heerhugowaard Langedijk Broekerveiling Gout Duth

Over Inge Hergarden

Mijn geboortejaar is 1954 en ik woon in Tuitjenhorn. Ik heb geen academische achtergrond op gebied van kunst, maar heb verdieping gezocht door te schilderen bij diverse schilders verenigingen. Ik heb een 4 jarige opleiding tekenen en schilderen bij Crejat in Alkmaar gevolgd en bij Atelier 6 in Heerhugowaard lessen fijnschilderen van Loredana Ibelli gehad. Momenteel volg ik les in fijnschilderen bij Paul Jaarsma ( bij Ibis Atelier in Alkmaar). Bovendien ben ik lid van de schilderwerkgroep o.l.v. Sietse Wiersma bij Atelier 6. Het opbouwen van een schilderij in verschillende (transparante) lagen olieverf is een fascinerend proces. Je ziet het werk transformeren van een onderschildering in de tinten wit/bruin naar het eindproduct in een rijk kleurenpalet.