Schalenset Forest

Door Brigitte Dehue, 2016

7cm x 19cm x 7cm

Schalenset Forest, set van 2 glazen schalen/kommen met abstracte bomen/bos. De onderkleur is zwart, de bomen zijn felgekleurd afgewerkt met een randje goud. De grootste schaal is doorsnede (rond) 19 cm en 7,5 cm hoog, de kleinere schaal is doorsnede (rond) 16 cm en 6,5 hoog. Inclusief certificaat van echtheid.

niet te koop

Techniek

Ruimtelijk | Implement | Non-Keramiek

Tags

Abstract Zwart Gold Goud Glas Kleurrijk Bomen Abstraherend Bos Black Design Schalen Kleur Cadeau Vloeiend Decoratief Glazen Forest Woud Colorful Decoratie Kommen Contrastrijk Glass Gift

Over Brigitte Dehue

Geboren (1965) en opgegroeid in Den Haag, nu woon ik in Enschede. Autodidact kunstenares. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en haar mooie kleuren, en glooiende landschappen met ver uitzicht op de horizon. Landschappen schilderen is mijn specialiteit, vooral het Franse landschap inspireert mij. Ook mijn droomlandschappen zijn geïnspireerd door het Franse landschap. In mijn mozaïeklandschappen kan ik mij helemaal uitleven met vorm en kleur. Het creëren van een landschap met heldere kleuren, vloeiende lijnen en uitzicht op heuvels, bergen, bomen, huis en de horizon waar de toeschouwer in wil stappen is mijn passie !