Windlicht 11 (Hills)

Door Brigitte Dehue, 2016

12cm x 5cm x 5cm

Windlicht 11 (Hills). Kleurrijk windlicht van kristalglas met relief beschilderd met in elkaar overlopende kleuren zoals oranje, oranjebruin, roze, rood, violet en donkerbruin. Afgewerkt met een randje goud en koper. Hoogte 12 cm, doorsnede (vierkant) 5 cm. Inclusief certificaat van echtheid.

niet te koop

Techniek

Ruimtelijk | Gebruiksvoorwerp | Non-Keramiek

Tags

Rood Oranje Landschap Paars Goud Bloemen Glas Koper Vaas Helder Kleuren Kleurrijk Roze Vrolijk Violet Hills Kristal Verlichting Kleurenspel Decoratief Transparant Glazen Kaars Heuvels Kado

Over Brigitte Dehue

Geboren (1965) en opgegroeid in Den Haag, nu woon ik in Enschede. Autodidact kunstenares. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en haar mooie kleuren, en glooiende landschappen met ver uitzicht op de horizon. Landschappen schilderen is mijn specialiteit, vooral het Franse landschap inspireert mij. Ook mijn droomlandschappen zijn geïnspireerd door het Franse landschap. In mijn mozaïeklandschappen kan ik mij helemaal uitleven met vorm en kleur. Het creëren van een landschap met heldere kleuren, vloeiende lijnen en uitzicht op heuvels, bergen, bomen, huis en de horizon waar de toeschouwer in wil stappen is mijn passie !