The villa

Door Helga Renders, 2011

80cm x 100cm x 4cm

The villa Er komt iets aan ... Schiet op, we moeten hier weg! ... ' Wanneer öde kunstenaar over de weg reed, had deze plek altijd iets magisch. Een prachtige  mooie lucht, telkens een spel van wolken in zijn wijde omgeving. Het lijkt erop dat dit het einde van de wereld is. Een charmante omgeving met een rivier opzij, een bootje onder de treurwilg. Zeker een huis met een geschiedenis. Vroeger was het een huis van gemakkelijke deugd ... Een  moderne villa nu, geel gekleurd, in de avondgloed, zelfs de weg beneden is bedekt met geel. De velden worden aangeraakt door een warm oranje.  De horizon, een paarszwarte grenslijn, opent de blauwe lucht erboven. Na de stilte komt er storm. Strepen van paars, donkerblauw, oranje, geel en lichtbruin bewegen de lucht. De villa is een vroeg werk van Helga Renders, maar niettemin een interessant. Haar dochter zegt altijd dat het een designer-look heeft, het fleurt de kamer op. 

prijs op aanvraag

Techniek

Two-dimensional | Schilderkunst | Acryl | Op doek

Tags

Huis Geel Landschap Blauw Yellow Wolken Blue Kleurrijk Realistisch Lucht Sky Landscape Design Clouds Spanning Straat House Street Dreiging Realistic Colourfull Danger

Over Helga Renders

Met sprekende kleuren legt Helga Renders een breekbare gevoeligheid in haar schilderijen. Haar werk is expressief, gecombineerd met een innerlijke kracht. Haar favoriete onderwerp is de mens.