Serie Hooligan (werk 2)

Door Cor Heijnen, 2010

90cm x 60cm x 1cm

Formaat 60 x 90cm Afdruk van hoge kwaliteit op een 2 mm aluminiumplaat. Matte afwerking met glanzend effect in de witte gebieden en aan de voorzijde voorzien van Plexiglas. Geleverd met bijpassend ophangsysteem. speciaal contrast en een mooi glanzend effect.  Het kunstwerk zal bij een bestelling van u pas worden vervaardigd zodat u ook een nieuw onbeschadigd werk krijgt. De levering kan dus wel wat langer duren dan op de site is vermeld. Wij hopen op uw begrip hierin. Imposante en inmiddels gewaardeerde portretten van onze welbekende Hooligans. Bewust geportreteerd op een manier dat niet de mening van de fotografische beeldend kunstnaar spreekt maar waarin de Hooligan zichzelf is. Kijk door de ogen van een Hooligan. Serie "Hooligan" bestaat uit 2 werken. De werken zijn slechts als serie te koop. Oplage dus exclusief voor u.   

€2656,50

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Digitaal onbewerkt

Tags

Wit Zwart Man Black White Voetbal Drama Mannen Zwartwit Twente Sm Utrecht Gevecht Hardcore Kern Ajax Football Vechten Men Psv Denhaag Club Soccer Voetballen Fight

Over Cor Heijnen

Regisseren en niet registreren. De kijker in zijn waarde laten en zelf laten voelen en invullen. Scheppen en vertellen zonder mijn mening te geven.