Larimar en oud horloge

Door Margriet Kraan, 2010

7cm x 6cm

Van een prachtige Larimar en een heel oud en dierbaar horloge heb ik een nieuwe hanger gemaakt. Op de foto is de voor en achterkant te zien. De achterkant waar het horloge zich bevindt wordt gedragen op het hart. De gouden horlogekast is verwerkt aan de voorzijde in de vorm van druppels.

verkocht

Techniek

Three-dimensional | Gebruiksvoorwerp | Sieraad

Tags

Gold Goud Herinnering Watch Zilver Silver Afscheid Kunstenaar Breda Juwelen Margriet Nagedachtenis Kraan Jewelry As Precious Edelsmid Edelstenen Memento Gems Remembrance Larimar

Over Margriet Kraan

Van traditioneel Edelsmid tot Magisch juwelen-design. 'Edele' stenen en 'Edele' metalen vormen de basis van mijn werk. Ik verander het oude naar het nieuwe; en gebruik oeroude kristallen, patronen van antieke weefsels, oude juwelen (van oma), mooie foto’s, afdrukken van bijzondere voorwerpen, kortom, ik hou van her-gebruik in de meest brede zin. Ik geloof in de magie van het geven én dragen van juwelen, ik voel de resonantie van de hoge trillingsfrequenties van de (edel)stenen op je lichaam en ik geloof in het troostende en inspirerende werk van symbolen.