Serie Satisfaction (werk 3)

Door Cor Heijnen, 2005

100cm x 70cm

Gay mannen tevreden in hun eigen wereld. Fotoformaat 70x100cm. Serie 3 werken. Opgeplakt op 5mm polystyreen. Krasvast gelamineerd en achter voorzien van ophangsysteem. (kunnen ook in een lijst). Sommige series zo gewaardeerd en gesetteld als serie dat wij deze niet uit elkaar willen halen. Deze series bestaan uit unieke en goed beoordeelde werken en zijn daarom slechts als serie en in een oplage van 1 te koop. Wilt u dus de enige zijn met deze unieke kunstwerken aan de muur dan bent u daar hier volledig zeker van. Wel kunt u een ander gewenste formaat kiezen als hier aangegeven zodat het helemaal uw exclusieve serie wordt. Daar hangt natuurlijk een ander prijskaartje aan. Neem dan contact met mij op.

€3984,75

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Chemisch zwart/wit onbewerkt

Tags

Wit Figuratief Zwart Man Beer Fotografie Liefde Bril Realistisch Eigen Love Satisfaction Tafereel Verhalend Gekleed Black White Pet Figurative Seks Sex Wereld Hetero Voetbal Drama

Over Cor Heijnen

Regisseren en niet registreren. De kijker in zijn waarde laten en zelf laten voelen en invullen. Scheppen en vertellen zonder mijn mening te geven.