Serie Homeless (werk 1)

Door Cor Heijnen, 2003

40cm x 60cm

Emotionele foto's over een vrouwelijke zwerver. Drieluik. Fotoafmeting 60x40cm. Opgeplakt op 2mm PVC. Gelamineerd en aan achterzijde voorzien van ophangsysteem. (kunnen ook in een lijst). Sommige series zo gewaardeerd en gesetteld als serie dat wij deze niet uit elkaar willen halen. Deze series bestaan uit unieke en goed beoordeelde werken en zijn daarom slechts als serie en in een oplage van 1 te koop. Wilt u dus de enige zijn met deze unieke kunstwerken aan de muur dan bent u daar hier volledig zeker van. Wel kunt u een ander gewenste formaat kiezen als hier aangegeven zodat het helemaal uw exclusieve serie wordt. Daar hangt natuurlijk een ander prijskaartje aan. Neem dan contact met mij op.

€2079,75

Techniek

Tweedimensionaal | Fotografie | Chemisch zwart/wit onbewerkt

Tags

Wit Surreel Foto Grijs Emotie Zwart Art Fotografie Licht Realistisch Serie Light Verhalend Black White Arm Expositie Slapen Drieluik Krant Drama Dramatisch Zwartwit Nederland Photo

Over Cor Heijnen

Regisseren en niet registreren. De kijker in zijn waarde laten en zelf laten voelen en invullen. Scheppen en vertellen zonder mijn mening te geven.