Déja Vu

Door Mark Robson, 2004

40cm x 60cm

Een grote en een kleinere paddestoel passeren door een grot. Op de wand is er een paddestoel-reliëf. Dit geeft minstens één van de twee een gevoel van '...waar ken ik die van ...' Pastelpotlood.

€500,00

Techniek

Two-dimensional | Drawing | Stift / Krijt / Potlood

Tags

Potlood Pastel Grot Kunstenaar Artist Antwerpen Paddestoelen Pastelpotlood Paddestoel Reliëf Mark Belgium Antwerp België Robson Illustrator Berchem Mushrooms Déja Vu

Over Mark Robson

Ik ben een all-round freelance Illustrator, Kunstenaar & Grafisch Vormgever. In 1986 studeerde ik af aan Sint-Lucas (Antwerpen) in de opleiding Toegepaste Grafiek & Illustraties. Sindsdien kon ik als Illustrator of Grafische Vormgever, aan verschillende interessante projecten meewerken. Ik ben geboren te Antwerpen (België) en heb van kindsbeen af getekend, geschilderd en geknutseld. Vorige eeuw groeide ik op met cultuur, kunst, film, muziek en Amerikaanse Comicbooks. Esthetiek en pulp zijn voor mij even boeiend, net zoals mystiek, andere realiteiten en parallelle werelden. Waar ik enorm van hou, in het leven en in mijn Kunst & Illustraties, is diversiteit, humor en verwondering.