Gratis registreren als bezoeker, kunstenaar of galeriehouder

Exto is er voor kunstliefhebbers, kunstenaars en galeriehouders!

Kunstenaars

Exto is er voor alle beeldend kunstenaars, het maakt niet uit of je amateur of professioneel bent. Exto biedt je een gratis website waar je een onbeperkt aantal foto's op kan zetten. Daarnaast zal je vindbaar zijn via de homepage van exto: http:// www.exto.nl. Hoe vaak jouw werken daar worden getoond en hoe hoog je bovenin de lijsten staat is afhankelijk van de uitkomst van de ballotagecommissie, maar daarover later meer.

Op je eigen site kan je niet alleen foto's van je werken plaatsen. Ook kun je je exposities vermelden, informatiepagina's over jezelf en je werk maken en een blog bijhouden. Daarnaast kun je via het reactieformulier, gastenboek en nieuwsbrief met kunstliefhebbers in contact komen. Je kunt zelfs je eigen webwinkel maken waar mensen online jouw werk kunnen kopen. Voor verkopen via deze webshop vragen wij een commissie van slechts 15%.

Maak nu jouw eigen site

Galeriehouders

Galeriehouders kunnen hun galerie gratis vermelden op exto (inclusief routekaart). Alle aangemelde galeries worden op onze overzichtelijke galeriepagina getoond.

Maak nu jouw vermelding als galeriehouder

Kunstliefhebbers

Ook kunstliefhebbers kunnen een account aanmaken en op die manier een verzameling van hun favoriete kunstwerken en kunstenaars aanleggen. Daarnaast verschijnt er wekelijks een nieuw interview met een extokunstenaar, kunnen zij meeschrijven op het forum en ontvangen zij maandelijks onze nieuwsbrief, met daarin regelmatig een prijsvraag.

Schrijf je nu in als kunstliefhebber

Met vragen kun je mailen met support@exto.nl.

Bij registratie ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je hier aan!