Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpenPlaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
 Workshop aanbieders gevraagd school Utrecht 

Berichten: 1
Beste kunst, cultuuraanbieder
Wij nodigen u graag uit voor een Informatieavond Special Heroes Art op het Kentalis College in Utrecht.
Kunst- en Cultuuraanbieders die nieuwsgierig zijn naar een samenwerking met Special Heroes, zijn maandagavond 19 juni om 19.30 uur van harte welkom op deze informatieavond. In stad Utrecht start het Kentalis College Utrecht (VSO cluster 2 onderwijs) in navolging van Special Heroes Sport nu ook met Special Heroes Art. Deze informatieavond is bedoeld voor kunst- en cultuuraanbieders die zich mogelijk in willen zetten voor leerlingen van het speciaal onderwijs. De avond wordt gehouden op het Kentalis College Utrecht, Slotlaan 37 te Utrecht.
Het nieuwe programma Special Heroes Art is het jongere ‘zusje’ van het sportstimuleringsprogramma Special Heroes Sport, dat al jaren met succes draait op meer dan 300 scholen in het Speciaal onderwijs. Special Heroes zet in op sport- en bewegen en kunst- en cultuurparticipatie van leerlingen met een beperking. (www.specialheroes.nl) Via een vaste methodiek in drie fasen (clinics en kennismakingslessen op school, naschools aanbod en aanbod op locatie van de aanbieder) wordt getracht om leerlingen te motiveren structureel aan een passende activiteit deel te nemen.
Tijdens de avond, die om 19.30 uur start, wordt u geïnformeerd over het programma Special Heroes Art, op het Kentalis College Utrecht, stelt de school zich aan u voor en geeft zij een korte introductie over het type leerling dat onderwijs bij hen volgt. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om kennis met elkaar te maken en verder te kijken naar mogelijkheden tot samenwerking.
Bent OF KENT u iemand die geïnteresseerd en enthousiast is om te werken met leerlingen met een beperking en hen ook kennis wil laten maken met verschillende activiteiten en disciplines, dan kunt u zich tot en met woensdag 14 juni aanmelden, door een mail te sturen naar :
regioprojectleider Sandra van Wijhe-Faase svanwijhe@specialheroes.nl .
Indien u ook mogelijk andere geïnteresseerde aanbieders kent, dan mag deze uitnodiging uiteraard aan hen doorgestuurd worden.


Bericht: #1
07 jun 2017 16:56
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gastZoek naar:
cron
Powered by phpBB