Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpenPlaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
 Oproep kunstenaars Galerie Archipel Amersfoort 27 November 

Berichten: 9
Galerie Archipel in Amersfoort gaat een mooie, drukke, expositieperiode tegemoet in december, met extra openingsdagen van de galerie, een tentoonstellingsopening middels de voorstelling Bach feeds Darwin, en onze aanwezigheid op de Amersfoortse kunstkerstmarkt op 19 december in de Sint Aegtenkapel. We hebben nog ruimte over voor kunstenaars die willen exposeren van 27 november tot en met 24 december, met werk dat aansluit op het thema 'Verhalen Vertellen', waar veel werk onder te hangen is. Interesse om te exposeren? Kunstenaarsbijdrage is maximaal 70 euro per periode. Stuur snel dan een e-mail naar info@galeriearchipel.nl.
Galerie Archipel Stichting Archipel Amersfoort is een initiatief van drie kunstenaars en een kunstadviseur om betaalbare hedendaagse beeldende kunst te bieden in hartje Amersfoort. De stichting is voornamelijk een intermediair tussen kunstenaars en kopers/belangstellenden en stelt een aantrekkelijke ruimte in het centrum van Amersfoort ter beschikking.


Bericht: #1
20 nov 2015 14:28
Profiel

Berichten: 1
Beste galeriehouder,

Ik ben wellicht geïnteresseerd in het exposeren in uw galerie.
Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.
U kunt mijn werk bekijken op www.jeroenduwelvisualart.exto.nl

Vriendelijke groet,
Jeroen Duwel


Bericht: #2
06 dec 2015 22:52
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gastenZoek naar:
cron
Powered by phpBB