Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpenPlaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
 oproep kunstenaars voor kunstmarkt Almere Haven 

Berichten: 1
Beste kunstenaar,

Wegens uitbreiding van onze kunstmarkt van 60 naar 70 kunstenaars zijn we op zoek naar 10 nieuwe kunstenaars.
De kunstmarkt vindt plaats op 5 en 6 september van 11:00 tot 17:00 uur tijdens het Almere havenfestival in Almere Haven. Onze kunstmarkt valt samen met de Almere havendagen zodat er veel bezoekers op de been zijn. In het weekend wordt er van alles georganiseerd in Almere Haven waarbij over het hele weekend 50 000 bezoekers worden verwacht. Om een overzicht te geven wat er allemaal te doen is, kunt u kijken naar een korte promotiefilm van het hele festival in 2014 met daarin ook kleine stukken van de kunstmarkt:

http://www.vvvalmere.nl/havenfestival

Als u wilt deelnemen aan onze kunstmarkt kunt u zich via de mail almerekunstmarkt@gmail.com aanmelden. Vermeld daarin uw naam, kunstenaarsnaam, adres en eventuele website. Als u geen website heeft vragen we u drie foto`s van uw meest recente werk mee te sturen en een beknopte cv. Een selectiecommissie beoordeelt de aanmeldingen en komt een keer per maand bij elkaar. Aanmelding staat niet gelijk aan toelating.

Een marktkraam is 4 meter lang en anderhalve meter breed inclusief grondplaats en wit dekzeil. De kosten van een kraam bedragen 50 euro. Er doen tussen de 50 en 70 professionele en amateur kunstenaars mee met schilderijen, beelden, tekeningen, sieraden en design.


Bericht: #1
20 jul 2015 20:31
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gastZoek naar:
Powered by phpBB