Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpenPlaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
 Beeldentuin te Overpelt 

Berichten: 4
Overpelt, 31 januari 2011Geachte kunstenares, kunstenaar
Het Dienstencentrum St.-Oda is een centrum waar 239 bewoners met een ernstig meervoudige beperking wonen. Onze voornaamste doelstelling is deze mensen gelukkig te maken en ze een tweede warme thuis te bieden.
Om deze zorg waar te maken, hebben we de laatste jaren veel nieuwe woningen gebouwd en zijn we momenteel bezig met de bouw van een activiteitencentrum en burelencomplex dat de naam SENS-CITY kreeg. Een zintuigenstad waar we willen inspelen op de belevingswereld en de behoeften van de bewoners. Dit centrum bouwen wij volledig met eigen middelen, dus zonder subsidiëring van de overheid.
We willen met dit centrum iets unieks uitwerken in de zorg voor deze mensen, met vernieuwende ideeën rond het zintuiglijk stimuleren van personen met een ernstig meervoudige beperking. Zij moeten reeds veel ontberen in hun leven. Het centrum bouwen we voor hen! Voor meer informatie omtrent het dienstencentrum St.-Oda, ga naar de website www.stijn.be en klik op Dienstencentrum St.-Oda.
U weet natuurlijk dat bouwen veel geld kost en daarom richten we reeds jaren allerhande activiteiten in voor fundraising.
Dit jaar organiseren we voor de eerste maal een “beeldentuin”. St.-Oda beschikt over een prachtig domein van 14 hectare met veel natuur en aanplantingen. Ruimte genoeg om tal van kunstenaars de mogelijkheid te geven hun kunstwerken voor te stellen. Tevens hebben we voldoende binnenruimten zoals cafetaria, sporthal, therapieruimtes ed. om kleinere werkjes of schilderijen tentoon te stellen.
Daarom richten we ons naar beeldhouwers/keramisten en tevens schilders die in het pinksterweekend van 2011, (d.i. zaterdag 11 juni, zondag 12 juni en maandag 13 juni 2011) hun werken willen tentoonstellen en verkopen op onze grote beeldentuin.
De kunstenaar verbindt zich ertoe 20% van de verkoopprijs te schenken aan het goede doel, d.i. vzw Steunfonds St.-Oda. Er wordt geen inschrijvingsgeld gevraagd aan de kunstenaars.St.-Oda beschikt over een grote vriendenkring, maar ook Overpelt als gemeente is vertrouwd met beeldentuinen. We zijn ervan overtuigd dat we heel wat mensen op bezoek zullen krijgen dat weekend, zodat het voor iedere kunstenaar de moeite loont om deel te nemen.
Ben je geïnteresseerd om deel te nemen?
Gelieve kennis te nemen van de ‘Goede afspraken’ en onderstaande strook ingevuld terug te sturen naar Dienstencentrum St.-Oda, Breugelweg 200 – 3900 Overpelt met vermelding BEELDENTUIN 2011.
Je kan contact opnemen met de organisatoren Mevrouw Sophie Machielsen, Mevrouw Brigitte Bergmans en De heer Jan Pauwels, op het telefoonnummer 011 64 28 60.
HoogachtendGi Lagrain
Algemeen Directeur


Bericht: #1
11 feb 2011 10:05
Profiel

Berichten: 3833
doe je best , zelf hebben we hier ook onze ditjes en datjes


Bericht: #2
11 feb 2011 22:39
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gastenZoek naar:
Powered by phpBB