Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpenPlaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
 Verhaal/Beeldtaal (kunsttraject) 

Berichten: 2
Hierbij nodig ik je uit om deel te nemen aan Verhaal/Beeldtaal, een kunsttraject naar de kern van jouw verhaal.

Ben jij kunstenaar en wil je met je beeldend werk jouw eigen verhaal vertellen? Met collega’s praten over kunst? Ontdekken waar jouw inspiratie uit voort komt en hoe je die verbeeldt? Zien hoe jouw werk zich verhoudt tot de kunstwereld en waar je het 't beste presenteert? Dan is het traject Verhaal/Beeldtaal iets voor jou.

Werkwijze:
De kracht van dit traject zit in de collectieve bijdrage van de kunstenaars. We gaan met elkaar op zoek naar de kern van ons verhaal, bespreken elkaars werk aan de hand van beeldanalyses en kijken naar het verloop van ons werkproces. Door een atelier-, galerie- en museumbezoek bepalen we onze eigen positie in de kunstwereld en versterken deze. We filosoferen over de essentie van kunst, lezen over de schoonheid in de kunst en kijken kritisch naar de kunstgeschiedenis. We schrijven over ons werk en leren het op de juiste manier presenteren.

De kern van jouw verhaal:
De discussies, vragen en opdrachten dagen jou uit om op zoek te gaan naar jouw inspiratie en drijfveren. Waarom maak ik kunst? Wat wil ik uitbeelden? Waar vind ik inspiratie en hoe vertaal ik deze? Welke beeldtaal gebruik ik daarvoor? Waar sta ik nu in de kunstwereld en waar wil ik volgend jaar staan? Wil je antwoorden op al deze vragen? Neem dan deel aan het traject Verhaal/Beeldtaal en maak jouw statement middels je beeldend werk!

Doel:
Tijdens de 24 bijeenkomsten, die op zaterdagochtend plaatsvinden, word je begeleid om jouw beeldend werk steviger neer te zetten, in context te brengen met onderwerpen uit het heden en verleden en je eigen plek te veroveren in de kunstwereld.

Locatie:
Sein Vormgeving
Hooisteeg 4
5141 KH Waalwijk
06-21858387 (Nicolette Peters)

Start:
Het traject Verhaal/Beeldtaal begint zaterdag 2 september 2017, van 10.00 tot 12.30 uur, bij een minimale aanmelding van 4 deelnemers. Elke week is er een bijeenkomst, rekening houdend met de schoolvakanties.

Deelname:
Om je aan te melden voor het traject Verhaal/Beeldtaal stuur je mij jouw naam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer en je discipline. Vermeld daarbij kort je motivatie. Ik nodig je dan uit voor een intake gesprek, waar je aan de hand van je beeldend werk je motivatie kunt toelichten.

Kosten:
Voor deelname aan de bijeenkomsten betaal je € 395,00. Dit is inclusief koffie en thee, atelier- en galeriebezoek, vaste begeleiding door beeldend kunstenaar Nicolette Peters en een aantal gastdocenten. BTW en entree voor het museum zijn hier niet bij inbegrepen.

Waarom:
“Indien je vreugde wilt vermenigvuldigen, moet je haar delen” (Pythagoras).
Dit is de achterliggende gedachte waarom ik je wil begeleiden in dit kunsttraject. Het vinden van de kern van mijn eigen verhaal en het creëren van de beeldtaal die daarbij past, stelt mij in staat 'mijn stem' te laten horen.
Introvert als ik ben, bescheiden en niet op de voorgrond tredend, kan ik nu 'spreken' op een manier die bij mij past. Het heeft me mijn plek in deze wereld gegeven. De vreugde die daar uit voortvloeit wil ik delen, met jou.
Alle informatie die mij heeft geholpen om tot de kern van mijn verhaal te komen en me in mijn beeldend werk uit te drukken, heb ik verzameld. Door het volgen van dit kunsttraject krijgt ook jouw verhaal een plaats in onze maatschappij.

Hartelijke groet,
Nicolette Peters


Bijlagen:
Opmerkingen bij bestand: Verhaal/Beeldtaal, een kunsttraject naar de kern van jouw verhaal
logo.jpg
logo.jpg [ 1.45 MiB | 3402 keer bekeken ]
Bericht: #1
02 mei 2017 08:39
Profiel

Berichten: 8
De eerste aanmelding voor het kunsttraject Verhaal/Beeldtaal is binnen! Er is nog plaats voor minimaal 3, maximaal 5 deelnemers om zaterdag 2 september van start te gaan met deze inspirerende zoektocht naar de kern van je verhaal. Wil jij ook je beeldend werk steviger neerzetten, in context brengen met onderwerpen uit het heden en verleden en je eigen plek veroveren in de kunstwereld? Meld je dan nu aan!
Stuur mij je naam, adres, postcode/woonplaats, telefoonnummer en laat me weten in welke discipline je werkzaam bent. Vermeld daarbij kort je motivatie. Dan nodig ik je uit voor een intake gesprek, waar je aan de hand van je beeldend werk je motivatie kunt toelichten.

Sein Vormgeving
Hooisteeg 4
5141 KH Waalwijk
06-21858387 (Nicolette Peters)
nicolettepeters@home.nl
info@seinvormgeving.nl


Bericht: #2
23 jun 2017 08:43
Profiel

Berichten: 8
De laatste mogelijkheid is aangebroken om jezelf in te schrijven voor het inspirerende kunsttraject Verhaal/Beeldtaal. Wil jij ook je kunstenaarsstatement formuleren? Schrijf dan nu in voor Verhaal/Beeldtaal, een kunsttraject naar de kern van jouw verhaal. Zie voor meer informatie https://www.kunstinzicht.nl/portfolio/p ... lwijk.html

Sein Vormgeving
Hooisteeg 4
5141 KH Waalwijk
06-21858387 (Nicolette Peters)
nicolettepeters@home.nl
info@seinvormgeving.nl


Bericht: #3
26 aug 2017 08:17
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gastenZoek naar:
Powered by phpBB