Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpenPlaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 
 Exporuimte moderne kunst Tricot Winterswijk 50-500 Euro 
Avatar gebruiker

Berichten: 1184
Verkooptentoonstelling Tricot/ Winterswijk
Tricot Winterswijk organiseert een verkooptentoonstelling ten bate van het voortbestaan van de expositieruimte.

Veel voor weinig
14 t/m 29 april 2012

Expositieruimte de Tricot toont sinds mei 2008 hedendaagse kunst hier in de oostelijke Achterhoek. Het programma is tot nu toe veelzijdig en afwisselend geweest.
Landelijk bekende kunstenaars, jonge talenten en prijswinnaars, ook Winterswijkse - en in toenemende mate Duitse kunstenaars vonden hier een plek. Het aantal activiteiten is sterk uitgebreid, er zijn programma’s voor en met scholen ontwikkeld. De reacties van het publiek zijn enthousiast.
Eigenlijk ontbreekt er maar één ding aan ons geluk en dat is geld. De Tricot bestaat nu bijna vier jaar praktisch zonder exploitatiesubsidie. In de eerste jaren steunde de gemeente Winterswijk ons met een bijdrage voor educatieve activiteiten. Nu hebben we helemaal geen vaste subsidie meer en dat brengt het voortbestaan in gevaar.
En ja er wordt gewerkt aan lange-termijnplannen die dit probleem moeten oplossen. Ook is de werving van vrienden en donateurs opgevoerd en dat heeft resultaat. Maar dat is nog niet genoeg...

Voor de korte termijn is nu een Verkooptentoonstelling georganiseerd waarvan de opbrengst hoofdzakelijk ten goede komt aan de Tricot.
Voor deze expositie hebben kunstenaars die in de afgelopen jaren zelf hebben geëxposeerd in de Tricot, werk beschikbaar gesteld dat verkocht mag worden voor bedragen tussen €50 en €500.
Ook enkele verzamelaars en de stichting Wim Izaks hebben werk uit eigen bezit beschikbaar gesteld. Daarmee komt kunst van landelijk en regionaal bekende kunstenaars binnen het bereik van alle huishoudens. Schilderijen, tekeningen, grafiek, foto’s en kleine sculpturen, de variatie is groot.

Kom kijken, kom kopen, t 'is Tricot erop of eronder!

Tot de exposanten behoren in elk geval:
Allie van Altena, Cees Andriessen, Marjolijn van den Assem, Paul Damsté, Paul van der Donk, Otto Egberts, Robbert de Goede, Gerri Grijsen, Henrike Grijsen, Nan Groot Antink, Birgit Hannebrook, Barend van Hoek, Sipke Huismans, Robert Jansen, Wim Jonkman, Kristie Legters, Patrick Mangnus, Louis Nijhuis, Frank Oude Weernink, Vanessa Jane Phaff, Thomas Piek, Louise te Poele, Jan van der Pol, Alexander Schabracq, John van ’t Slot, Hans Steffelaar, Eva Verhoeven, Freek de Vries Marion van Noord.

Ofiiciële opening zaterdag 14 april vanaf 13 uur.


Bericht: #1
29 maart 2012 22:34
Profiel
Avatar gebruiker

Berichten: 1184
Bijlage:
t18voor.jpg
t18voor.jpg [ 35.93 KiB | 869 keer bekeken ]


Bijlagen:
t18achter.jpg
t18achter.jpg [ 43.88 KiB | 869 keer bekeken ]
Bericht: #2
30 maart 2012 10:56
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gastenZoek naar:
cron
Powered by phpBB